16 tips over twee doden Brunssummerheide

25827

De politie heeft 16 tips gekregen na een getuigenoproep in Opsporing Verzocht over de twee doden op de Brunssummerheide. De levenloze lichamen van de man en de vrouw werden dinsdagmiddag gevonden.

Beide slachtoffers waren met geweld om het leven gebracht in het hondenloosloopgebied aan de Kamperheideweg. De identiteit van de slachtoffers is inmiddels bekend bij de politie, maar die wil deze nog niet bekendmaken.

Het is op dit moment dan ook nog onduidelijk of de slachtoffers elkaar kenden. Wel was duidelijk dat zij beide hun hond aan het uitlaten waren. De viervoeters liepen namelijk nog rond bij hun baasjes. Ze zijn meegenomen door een dierenambulance.

De omgeving werd dinsdag afgezet voor een grootschalig onderzoek. Hierbij werd ook een politiehelikopter ingezet om luchtfoto's te maken. Op dit moment heeft de politie nog niemand aangehouden.

 

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019