A76 twee weken dicht voor aanleg Buitenring

25072

De autosnelweg A76 gaat vanaf maandag 's avonds en 's nachts twee weken dicht bij Nuth. Dat is nodig voor het aanbrengen van de brugdekken van het nieuwe turboverkeersplein.

De afsluitingen zijn op de weekdagen vanaf 21.00 uur tot 6.00 uur de volgende ochtend. Op zaterdagochtend gaat de autosnelweg om 8.00 uur open. Het verkeer vanuit de richtingen Heerlen en Geleen wordt omgeleid via een bypass.

Met grote hijskranen worden betonnen liggers over de snelweg geplaatst. Daartoe zijn de afgelopen maanden in de middenberm op twee plekken pilaren op funderingen gestort.

Als de liggers zijn geplaatst moeten die nog verder afgewerkt worden. Later dit jaar is het turboverkeersplein boven de A76 met de aansluiting van de Buitenring gereed.

 

25073 De aanleg van het turboverkeersplein over de A76 bij Nuth. Foto (c) ZO-NWS | Twan Senden

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019