Babbelen op de trappers

In Babbelen op de trappers fietst verslaggever Ton van Hoorn met een bekende, of minder bekende, streekgenoot door de regio. In elke aflevering staat een gemeente, streek of thema centraal. Al fietsend ontstaan er spontane, informele gesprekken waarbij de kijker ook de gast beter zal leren kennen.

 

Aflevering 4: Martin Hurkens, zanger uit Schinveld.
In deze laatste aflevering van het ’fiets- en interviewprogramma’ staat Martin Hurkens centraal. De Schinveldenaar fietst met verslaggever Ton van Hoorn langs plekken die verbonden zijn met zijn zangcarrière. Door de gesprekken op de fiets en tijdens enkele rustpauzes krijgt de kijker een goed beeld van de mens achter de Holland’s Got Talent winnaar.

 

Aflevering 3: Jo Palmen, raadslid Brunssum
In deze aflevering is Jo Palmen te gast. Het Brunssumse raadslid van de BBB/Lijst Palmen fietst met verslaggever Ton van Hoorn langs plekken in Brunssum waarover in de raadzaal regelmatig gediscussieerd wordt.

 

Aflevering 2: oud-voetballer/bestuurder Hans Erkens
In de tweede aflevering fietst Ton van Hoorn met Hans Erkens langs de plekken in Schinnen waar op 10 en 11 september 2011 de eerste editie van Sjittered Sjènne werd gehouden. Klik op de camera om aflevering 2 te bekijken.


 


Aflevering 1: wethouder Jeannette Quaedvlieg
In de eerste aflevering wordt Onderbanken verkend met wethouder Jeannette Quadvlieg. Centraal staan de Rode Beek, toeristische voorzieningen en de kleine kernen. Klik op het cameraatje om de aflevering te bekijken.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019