Benefietavond dierenvoedselbank

26626

De Stichting Dierenvoeselbank Parkstad en Omstreken (DVB PEO) organiseert op werelddierendag een benefietavond. Doel is om fondsen te werven waarmee de stichting hun werk kan voortzetten.

De benefietavond vindt plaats in partycentrum Het Streeperkruis in Landgraaf. Bezoekers kunnen tijdens deze avond genieten van optredens. Tevens is er een tombola waarvoor sponsoren prijzen beschikbaar hebben gesteld.

De Dierenvoedselbank werd in 2013 in het leven geroepen omdat steeds meer mensen hun huisdieren niet meer goed kunnen verzorgen terwijl ze toch niet zonder de dieren kunnen. Dat het probleem steeds groter wordt blijkt wel uit het stijgende aantal aanvragen. De stichting ondersteunt deze mensen met bijvoorbeeld het juiste voer voor hun huisdier. Dat kunnen zij dan onder andere afhalen bij het afhaalpunt in Brunssum.

Voor het inkopen van voer en andere materialen is de stichting geheel afhankelig van donaties.

Kijk voor meer informatie over de stichting en het bestellen van kaarten voor de benefietavond op www.dvbpeo.nl. Kaarten zijn ook in de voorverkoop verkrijgbaar bij het uitgiftecentrum aan het Ambacht 78 in Brunssum.

 

weerfoto augustus

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019