Brunssumse ondernemer betrapt dief van oplegger

28643

Een ladingdief die met een gestolen oplegger vol aluminiumbalken door Zuid-Limburg reed, is vrijdagochtend opgepakt in Brunssum. 

 
De zaak kwam aan het licht toen een ondernemer rond 10:00 uur een van zijn eigen opleggers zag rijden op de A76. Omdat het niet om een transport van de ondernemer zelf ging, besloot hij melding te doen van diefstal. De politie kwam vervolgens snel in actie. Agenten zagen de betreffende oplegger rijden op de snelweg en probeerde de bestuurder met een stopteken tot stoppen te dwingen.
 
De bestuurder gaf hier echter geen gehoor aan. Op de N300 (de Buitenring) kon de man uiteindelijk ter hoogte van Brunssum aan de kant gezet worden. De bestuurder sloeg meteen op de vlucht. De verdachte kon na een korte achtervolging worden opgepakt. Hij zit vast. De gestolen oplegger gaat terug naar de ondernemer uit Brunssum. 
 

28644 foto © ZO-NWS | politie

weerfoto maart

 
 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019