Degradatieduel stilgelegd wegens discriminatie

25629

Scheidsrechter Jalil Semrane heeft het degradatieduel tussen Sporting Sittard en Schinveld tijdelijk stilgelegd. Dat gebeurde na enkel racistische opmerkingen vanaf de zijlijn.

Een toeschouwer was het niet eens met de beslissingen die de arbiter van Marokkaanse afkomst had genomen. De scheidsrechter besloot daarom een kwartier voor het einde de spelers naar de kleedkamer te sturen voor een overleg. Volgens de scheidsrechter en beide clubs horen dergelijke uitdrukkingen in deze tijd niet meer op een sportveld thuis. 

Na excuses van de thuisclub kon het resterende kwartier alsnog uitgespeeld worden. Schinveld verloor het duel uiteindelijk met 3-2.

Daarmee komt de ploeg terecht op de 10e plek in de ranglijst van de vierde klasse C. Daarmee lijkt degradatie ver weg, echter de meeste ploegen moeten nog enkele wedstrijden inhalen.

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019