Diamanten bruidspaar Pawlak-Janssen

24981 Antoon en Toosje Pawlak-Janssen vierden woensdag hun 60e trouwdag. Het diamanten bruidspaar werd daarom door waarnemend burgemeester Gerd Leers bezocht in hun woning aan de Ir op de Kampstraat.

De 82-jarige Antoon is in Brunssum geboren. Zijn vrouw komt oorspronkelijk uit Schinveld. Daar heeft hij haar ook leren kennen tijdens danslessen en het was liefde op het eerste gezicht.

Daar waar hij 40 jaar zijn brood heeft verdiend als elektrici├źn zat zij ook niet stil. Ze werkte als gezinshulp bij Humanitas en zorgde voor het huishouden en de twee kinderen.

Sport was voor beiden zeer belangrijk. Antoon stond menig uurtje op de tennisbaan en ook de duivensport werd een warm hart toegedragen. Toosje ging graag trimmen en zwemmen.

Kijk hier naar een fotoverslag van het bezoek aan het diamanten bruidspaar Pawlak-Janssen >>

 

24980

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

┬ę ZO-NWS   2019