Diverse wisselingen bij Fortuna Sittard

26362

Fortuna Sittard gaat verder onderhandelen met Nikolai Laursen, Jacky Donkor en Gregoire Amiot voor een plek bij de eredivisionist. De clubleiding is zeer te spreken over de prestaties van het drietal.

Dat heeft technisch directeur Sjoerd Ars bevestigd aan de Limburgse krant. De drie namen de afgelopen tijd deel aan een oefenstage. Tijdens deze stage werd ook duidelijk dat de Belgische aanvaller Elvis Mehanovic niet hoeft te rekenen op een plek bij de eredivisionist.

Bij Jonathan Benteke is de club er nog niet uit. Hij blijft nog een weekje langer in Sittard. Ook rond José Rodriguez is er nog geen licht aan het einde van de tunnel. Zowel de spelers en Fortuna willen met elkaar verder. Echter Rodriguez wordt gehuurd van de Duitse club Mainz en het overleg tussen de drie partijen is nog in volle gang.

Wat wel duidelijk is is dat rechtsback Alessandro Ciranni niet meer in het groen-gele shirt gaat spelen. Hij verkast naar Royal Excel Moeskroen in België. In tegenstelling tot bij MVV kon Ciranni in Sittard niet overtuigen. Na één seizoen mag hij vertrekken. Fortuna Sittard houdt aan de overgang een transfersom over. Hoe hoog deze is wil de club niet zeggen.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019