Dronken man mishandelt agent

25013

De politie heeft een Poolse man aangehouden voor het mishandelen van een agent. Het voorval vond afgelopen weekend plaats op de Markt in Sittard.

De dronken man was rond 2.45 uur uit een café gezet omdat hij zich vervelend gedroeg. Dat ging al niet zonder slag of stoot en de politie werd gewaarschuwd. Ook op het verzoek van de agenten om naar huis te gaan werd niet gereageerd.

Op een gegeven moment kwam de man ten val en trapte hij bewust naar één van de agenten. Terwijl de agent nog op de grond lag, ging de dronken man de agent te lijf. De agent kreeg de nodige rake klappen en zit volgens de wijkagent momenteel ziek thuis. 

Onder hevig verzet werd de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij in een politiecel zijn roes kon uitslapen. De man zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019