Eerste training Roda JC onder De Jong

26255

Woensdag beleefde het eerste team van Roda JC de eerste training van het nieuwe seizoen. Het was tevens de eerste maal dat Jean-Paul de Jong als trainer voor de ploeg stond.

Een elftal, dat zoals eerder al bekend werd nog niet compleet is, ging fris en vol goede moed van start. De fans die traditioneel bij de eerste training van de club op de tribune zaten zagen nog geen nieuwe spelers en ook de spelers die op proef zijn bij Roda bleven uit beeld. Wel stond verdediger Henk Dijkhuizen op het veld. Hij heeft geen contract meer bij Roda en het is nog onduidelijk of hij blijft.

De sfeer in het stadion was goed en voor enkele fans kon de dag niet meer kapot. De nieuwe trainer liep de tribune op en nodigde diverse fans uit om het veld op te gaan en plaats te nemen in de dug-out. Natuurlijk was er naast het trainen ook tijd om op de foto te gaan met de spelers. 

Kijk hier naar een fotoverslag van de eerste training van Roda JC >>

26256

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019