Fortuna en VVV delen de punten

25626

De Limburgse derby tussen Fortuna en VVV is geëindigd in een 1-1 gelijkspel. Vanaf het startsignaal domineerde Fortuna 20 minuten lang de wedstrijd.

Daarna zakte het spel in en kreeg VVV meer ruimte. In de 11e minuut kwam Fortuna op voorsprong. Novakovich benutte een rebound na een aanval van Balic.

De ploeg uit Venlo zette meer druk op Fortuna in een poging nog voor rust de stand gelijk te zetten. Na rust was VVV meer op de helft van Fortuna te vinden en moest keeper Koselev enkele keren ingrijpen. 

In de 76e minuut leek Fortuna via Lamprou op 2-0 te komen, maar na tussenkomst van de VAR werd het doelpunt afgekeurd vanwege buitenspel. Kort daarna zette Jay-Roy Grot de stand gelijk. In de slotminuten probeerden beide partijen nog voor de winst te gaan, maar er werd niet meer gescoord.

Kijk hier naar het fotoverslag van de derby Fortuna - VVV >>

 


Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019