Fortuna flink onderuit bij hekkensluiter De Graafschap

24804

Een slechtere start van de tweede seizoenhelft had Fortuna Sittard zich niet kunnen bedenken. Bij hekkensluiter De Graafschap ging Fortuna zondag flink onderuit.

De ploeg van Rene Eijer en Kevin Hofland ging na ruim 90 minuten met een 5-1 achterstand van het veld. Bij rust stond Fortuna al 3-0 achter en was de wedstrijd in feite al gespeeld. Grootste probleem voor Fortuna was het ontbreken van Wessel Dammers in de verdediging. 

De Graafschap kwam in de 27e minuut op voorsprong en niet veel later viel de 2-0. Vlak voor rust liep de ploeg uit Doetinchem verder uit.

In de rust werd bij Fortuna een aantal spelers gewisseld. Dat resulteerde al snel in een doelpunt via een fraaie kopbal van Ahmed El Messaoudi: 3-1. Maar het was slechts van korte duur. De Graafschap scoorde nog twee keer en liet Fortuna verbouwereerd achter.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019