Fortuna geeft voorsprong weg

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 24/02/2019 om 19:37
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 21:34

Fortuna Sittard heeft zaterdagavond een voorsprong weggegeven. In Sittard pakte SC Heerenveen de punten. Het werd 2-4.

Fortuna kwam al in de 6e minuut op voorsprong dankzij Lazaros Lamprou. Hoewel Heerenveen gaandeweg de wedstrijd steeds meer naar zich toe trok wist Fortuna toch de voorsprong te vergroten. Mark Diemers werkte de bal in het doel van de Friezen. Maar vlak voor rust maakte Heerenveen de aansluitingstreffer.

Een kwartier in de tweede helft kwam Heerenveen gelijk. Daarmee werd de druk op Fortuna verder opgevoerd. Dat werd nog erger toen José Rodriguez zijn tweede gele kaart en dus rood kreeg. Fortuna moest het duel met 10 man zien te voltooien maar was niet opgewassen tegen de Friezen. Heerenveen scoorde nog twee maal.