Fortuna gelijk tegen Helmond Sport in oefenpot

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 14/11/2019 om 16:58
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 21:29

Tijdens een oefenwedstrijd had Fortuna Sittard de handen vol aan Helmond Sport. Vooral in de eerste helft bleek de ploeg uit Brabant de sterkere partij.

Na een treffer van Bodi Brusselers kwam Helmond Sport verdiend op voorsprong. Voor Fortuna waren alleen de kansen van Jacky Donkor en Wessel Dammers een lichtpuntje in de eerste drie kwartier.

Voor Dammers was de oefenwedstrijd een rentree bij Fortuna. Hij keerde terug na een jaar van blessures.

Na rust voerde Fortuna de druk op en in de 69e minuut werd een penalty verzilverd en stond de eindstand van 1-1 op het scorebord. Zaterdag 23 november staat de volgende wedstrijd in de Eredivisie op het programma. De Fortunezen moeten dan in Zwolle proberen drie punten te pakken.