Fortuna verliest kletsnat duel

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 18/08/2019 om 15:59
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 21:31

Fortuna Sittard heeft in eigen stadion met 2-3 verloren van Willem II. Het duel werd onder moeilijke omstandigheden op een kletsnatte grasmat gespeeld.

Beide ploegen gingen voortvarend van start en zorgden voor een aantrekkelijke wedstrijd. Fortuna kwam in de 17e minuut op voorsprong door een doelpunt van de Moldavische spits Vitalie Damascan. Het was zijn eerste doelpunt voor Fortuna Sittard.

Maar de voorsprong was van korte duur want Willem II kwam op gelijke hoogte. Uit een strafschop verscheen later de 1-2 op het scorebord. Voor rust liep Willem II verder uit: 1-3.

Vlak na rust kreeg Fortuna weer even hoop toen Damascan de 2-3 maakte. Fortuna bleef de aanval zoeken en kwam nog dichtbij gelijkspel. Willem II wist dat te voorkomen.

Bekijk je dit bericht via de ZO-NWS app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.