Geen 'Stokkers on fire' meer bij Fortuna

26254

Ook de 23-jarige Finn Stokkers gaat Fortuna transfervrij verlaten. De spits gaat de komende twee seizoenen aan de slag bij NAC Breda.

Stokkers kwam in 2017 naar Sittard en speelde sindsdien 79 wedstrijden. Hij wist 27 maal het doel te treffen. Daarnaast was hij ook betrokken bij diverse assists.

Stokkers was één van de spelers die in mei te horen kreeg dat zijn contract niet verlengd werd. De aanvalsleider werd door de fans altijd toegezongen met zijn eigen lied 'Stokkers on fire'. 

Technisch directeur Tom van den Abbeele van NAC laat weten dat Finn met zijn aanstekelijke manier van voetbal ook de rest van het team weet mee te trekken. Dat moet voor meer doelpunten zorgen bij de ploeg uit Breda. 

Ook de Portugese aanvaller Lisandro Semedo (23) vertrekt bij Fortuna Sittard. Hij speelt komend seizoen op huurbasis voor de Griekse laagvlieger OFI Kreta.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019