Geetevinder laat verstek gaan

21089

Uwe Schlieper zal op carnavalsdinsdag in Schinveld niet de Hoej-geet oplaten. Hij heeft het comité laten weten dat hij en zijn vrouw ondanks een eerdere toezegging niet naar Schinveld kunnen komen.

Wie de 59e ‘Geet mit een gesjtrikt udder’ die dag gaat lanceren is nog onbekend. Middels een loterij onder de schooljeugd wordt een kind aangewezen die de kartonnen geit met ballonnen mag oplaten, zo heeft het Hoej-comité besloten. Daarom zijn dit jaar alle kaartjes voorzien van een nummer. Degene met het juiste nummer mag op het podium onder luid gezang van het ‘Geete-liedje’ het touw doorknippen.

Uwe vond de kartonnen geit vorig jaar in zijn woonplaats Essen-Schuir, op ongeveer 90 km van Schinveld. Schlieper is eigenaar van een recreatiepark in Essen-Schuir, een plaatsje aan de rand van Essen in Duitsland.

 

21090 Het Hoej-comité op bezoek bij de vinders Uwe en Tina.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019