Gelijkspel in Brunssum

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 17/02/2020 om 10:58
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 21:27

Een spannend duel tussen BSV Limburgia en Sportclub Susteren is zondag in een gelijkspel geëindigd. Het werd na ruim 90 minuten spelen 1-1.

De ploeg uit Susteren is momenteel bezig aan een goede reeks en wilde tegen de promovendus uit Brunssum drie punten pakken. De ploeg begon dan ook fel en dat werd beloond met enkele kansen. Na een kwartier spelen was de openingstreffer voor de bezoekers. Na dit doelpunt kreeg BSV Limburgia steeds meer grip op de wedstrijd. De gelijkmaker van Olaf Mazier liet niet lang op zich wachten.

In de tweede helft ging het spel heen en weer met enkele fraaie kansen aan beide kanten. Even leek Susteren er met de overwinning vandoor te gaan. Echter de treffer van Maik Stroken werd afgekeurd vanwege buitenspel. De bezoekers lieten duidelijk merken dat zij het niet eens waren met deze beslissing.

BSV Limburgia staat na 15 wedstrijden op een achtste plek in de eerste klasse D.