Groenendijk: ik word niet nieuwe trainer van Roda JC

29440

Alfons Groenendijk heeft besloten geen trainer van Roda JC te worden. Het contact en de bijbehorende gesprekken met de Kerkraadse club zijn daarom niet voortgezet, bevestigt de oud-speler in gesprek met ZO-NWS. 

 
"Ik kom met ADO Den Haag al van een club waar van alles aan de hand is en dat is bij Roda JC natuurlijk ook zo. Ik ben eigenlijk op zoek naar een nieuwe club waar stabiliteit is", legt Groenendijk, die in het verleden jarenlang bij Roda voetbalde, uit aan deze omroep. 
 
"Ik hoor zoveel, heb deze week nog een interview met Eric van der Luer ergens gelezen waarin hij vertelde wat hij meegemaakt heeft bij de club. Bovendien is er financieel bij Roda op dit moment niet echt veel mogelijk. Dus daarom zeg ik nu: ik ga geen trainer van Roda JC worden. Daar kunnen de mensen vanuit gaan."
 
"Ik heb met Jeffrey (Van As, technisch directeur red.) gesproken, maar die gesprekken hebben we van mijn kant geparkeerd. Het is jammer dat het nu zo met een als Roda gaat, want ik heb daar zelf prachtige jaren gehad. Ik wacht nu op wat er op mijn pad komt. Er is wel wat voorbij gekomen van andere clubs, maar dat is niks geworden", aldus Groenendijk. 
 
De 55-jarige Leidenaar werkte eerder bij ADO Den Haag samen met Jeffrey van As, die daar de technische baas was. 

Weerfoto mei

 
 
 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019