Honderdste bericht 'Corona en het goede nieuws'

29922

Dick Poelsma uit Jabeek schrijft al sinds de uitbraak van de coronacrisis alleen nog maar over 'goed nieuws'. Hij begon op 22 maart met het plaatsen van zijn berichten op Facebook en schreef woensdag het honderdste verhaal.

"Op diverse sites lees ik hoeveel nieuwe besmettingen er zijn of hoeveel mensen overleden zijn aan het corona-virus maar ik blijf het goede nieuws ook delen", zegt Poelsma.

In zijn ruim drie maanden durende publicaties komt een breed scala van onderwerpen aan de orde.
Zoals bijvoorbeeld het optreden van Martin Hurkens op de parkeersplaats van zorginstelling Op de toren in Nuth, 'Mijn laatste werkdag deze week en nu lekker weekend', foto's van Beekdaelen, natuurfimpjes en nog veel meer.

Hierbij krijgt hij veel reacties van zijn volgers. Zijn verhalen verrijkt hij met veel foto's om de fleurige kanten om ons heen te onderstrepen.

U kunt zijn Facebookpagina bekijken onder https://www.facebook.com/dick.poelsma.5

weerfoto juni

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019