Internationale natuurwerkdag via NL Doet

25354 De IVN afdeling Brunssum-Beekdaelen, Natuurmonumenten en NABU Selfkant organiseren een internationale natuurwerkdag.

Komende zaterdag gaan de deelnemers in het kader van NL Doet aan de slag in het natuurgebied langs de Rode Beek. Ze verzamelen bij het Zweefvliegveld aan de Leiffenderhofweg in Schinveld waarna ze om 9.30 uur starten met verwijderen van opschot.

Een ander belangrijk doel van de gezamenlijke werkdag in de natuur is het samenbrengen van Nederlandse en Duitse natuurliefhebbers.

De organisatie zorgt voor het benodigde gereedschap. Deelnemers moeten zelf zorgen voor handschoenen, geschikte kleding en waterdichte schoenen. Aanmelden kan via NLdoet.nl en is noodzakelijk wegens de verzekering.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019