Jack Vinders zet zich in voor Toon Hermans Huis Parkstad

26121

Zanger en cabaratier Jack Vinders is ambassadeur geworden van het Toon Hermans Huis in Parkstad. Dat meldt het huis op hun website.

Het Toon Hermans Huis in de binnenstad van Heerlen is een ontmoetingsplek voor mensen die in aanraking komen met kanker. Jack Vinders wil als ambassadeur meer bekendheid geven aan het huis. De zanger heeft in zijn naaste omgeving vaak meegemaakt welke impact deze ziekte heeft.

Een plek waar mensen dan terecht kunnen om in deze tijd een extra steuntje in de rug te krijgen is dan zeer belangrijk. Het Toon Hermans huis organiseert dan ook diverse activiteiten die variëren van therapieën tot workshops.

Directeur Armand Winthagen kon zelf nog niet reageren op de nieuwe ambassadeur. Hij is op dit moment voor een sponsoractie op de fiets onderweg van de Passo dello Stelvio naar de Cauberg. Met deze actie haalt hij geld op voor het Toon Hermans Huis. 

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019