Jubelstemming na overwinning Fortuna

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 16/03/2019 om 09:13
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 21:33

Fortuna Sittard heeft belangrijke punten gepakt om een eventuele nacompetitie te ontlopen. Na vier nederlagen op rij werd het thuis tegen FC Emmen 3-1.

Fortuna begon goed aan de wedstrijd. Na 18 minuten was de stand al 2-0. Eerst door een eigen doelpunt en later werkte Lisandro Semedo de bal in het doel van FC Emmen. In de extra tijd van de eerste helft zette Andrija Novakovich de stand op 3-0.

In de tweede helft maakte Mark Diemers een fantastisch doelpunt, maar de goal werd afgekeurd vanwege buitenspel, bleek na tussenkomst van de VAR. De VAR had ook een belangrijke rol bij een overtreding van Emmen-speler Glenn Bijl. De scheidsrechter oordeel geel, maar na het gejoel van de tribune en tussenkomst van de VAR werd dat omgezet in rood.

In blessuretijd scoorde Reuven Niemeijer voor Emmen: 3-1.