Leuchter wint eerste wedstrijd EK O19

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 16/07/2019 om 19:16
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 21:31

Romeé Leuchter uit Schinveld heeft met haar team de eerste poulewedstrijd van het EK O19 gewonnen. In Schotland won het Nederlandse vrouwenteam dinsdagavond met 0-5 van Noorwegen.

Smits opende voor Nederland de score in de tweede minuut. Romée Leuchter zette in de 43e minuut de 0-3 op het scorebord.

De Schinveldse voetbalster werd in de 65e minuut gewisseld voor Grant. Vier minuten later werd het 0-5 en dat was tevens de eindstand van de eerste EK-wedstrijd.

Vrijdag is de volgende wedstrijd tegen Frankrijk. De laatste wedstrijd van de groepsfase wordt voor Nederland gespeeld op 22 juli. Dan is gastland Schotland de tegenstander van Nederland.

Leuchter is één van de drie Limburgers die aan het EK deelnemen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.