TERUGLEZEN Dag 6 in de zaak Nicky Verstappen: het pleidooi

31262

Maandag vindt de zesde dag in het proces Nicky Verstappen tegen verdachte Jos Brech (57) uit Simpelveld plaats in de rechtbank van Maastricht. De hele dag zal in het teken staan van het pleidooi van advocaat Gerald Roethof. ZO-NWS is er LIVE bij.

Het Openbaar Ministerie (OM) eiste afgelopen week 15 jaar cel en tbs met dwangverpleging tegen Brech. Mocht de rechtbank de Simpelveldenaar, die verdacht wordt van het ontvoeren, seksueel misbruiken en doden van de elfjarige Nicky op de Brunssummerheide in 1998, geen tbs opleggen, dan wil het OM dat Brech achttien jaar de cel in moet. 

ZO-NWS is in de Maastrichtse rechtbank om LIVE verslag te doen. U kunt dit volgen via de site van deze omroep en via Twitter en Facebook. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

weerfoto oktober

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019