Mitchel Keulen in zijn nopjes bij Roda JC

25064

Mitchel Keulen staat al vijf wedstrijden op rij als basisspeler bij Roda JC op het veld. Ondanks dat hij alleen maar een vrijwilligersvergoeding krijgt is de jonge linkervleugel verdediger blij met zijn kans. 

Vorige maand debuteerde Keulen in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagels. Daar was het uitgerekend de debutant die de score opende. Ondanks de goede prestatie heeft hij nog geen contract op zak. Daar kan mogelijk snel verandering in komen laat de Heerlenaar via de website van Roda JC weten. Mitchel heeft binnenkort namelijk een gesprek met Harm van Veldhoven en een contract zou een echte beloning zijn.

Of dat ook gaat gebeuren is nog onduidelijk. Roda moest financieel gezien de broekriem strak aantrekken nadat de club degradeerde uit de Eredivisie. Op het moment ziet het er ook niet naar uit dat Roda net als enkele jaren geleden, weer na één seizoen promoveert.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019