Mogelijk geen MVV-fans bij derby

25142

De kans is groot dat het uitvak in Kerkrade leeg blijft tijdens de derby van MVV tegen Roda JC. Voor de derby op 24 maart worden slechts 400 kaarten beschikbaar gesteld.

Om solidair te blijven met de fans die geen kaartjes konden krijgen blijven de andere fans, zoals het er nu naar uitziet, ook thuis.

De Maastrichtse voetbalclub en het supportersoverleg hadden om meer kaarten gevraagd omdat in het uitvak normaal gesproken plaats is voor 1.000 personen. Roda benadrukt dat dit geen beslissing van de club zelf is. Het overleg van overheid en veiligheidsfunctionarissen vindt 400 fans meer dan genoeg.

In het verleden gingen de derby's tussen de clubs uit Kerkrade en Maastricht vaker gepaard met ongeregeldheden. Daarom worden fans ook extra gefouilleerd en zijn vlaggen en spandoeken verboden.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019