Nachtelijk werk turboverkeersplein vordert gestaag

25117 De nachtelijke werkzaamheden bij de bouw van het turboverkeerplein boven de A76 bij Nuth vorderen gestaag. De rotonde gaat straks de autosnelweg verbinden met de Buitenring.

ZO-NWS volgde het werk in de nacht van dinsdag op woensdag. Hoe het plaatsen van de betonnen liggers in zijn werk gaat is volgende week te zien in een nieuwe aflevering over de Buitenring.

De komende twee weken worden tijdens de nachtelijke uren liggers geplaatst tussen de pilaren in de middenberm en de aansluitingen aan beide kanten van de snelweg. De liggers worden met grote hijskranen op hun plek getild.

Om dit te kunnen doen wordt de A76 iedere dag tussen 21.00 uur en 6.00 uur de volgende ochtend afgesloten. Op zaterdag gaan de A76 pas om 8.00 uur open. Het verkeer wordt dan omgeleid via een bypass.  

Als alle liggers zijn geplaatst kunnen deze verder worden afgewerkt. Als alles volgens planning verloopt kan het verkeer later dit jaar gebruik maken van het turboverkeersplein. 

Kijk hier naar de foto's van de werkzaamheden aan het turboverkeersplein >>

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019