Niet dromen maar doen

De gemeente Brunssum heeft een serie TV-portretten van Brunssumse jongeren laten maken.

De portretten schetsen een beeld van bijvoorbeeld een jonge piloot die zijn opleiding niet cadeau kreeg, maar doorzette en zijn jongensdroom in vervulling zag gaan, een ondernemende Brunssumse die haar eigen beautysalon heeft geopend en een toptalent snowboarder die in Europa hoog scoort.

De presentatie van het programma is in handen van Sanne Lutter. De Brunssumse was eerder lid van het reporterteam van jongerenpersbureau Connect. De portretten zijn gefilmd en gemonteerd door Ton van Hoorn van ZO-NWS.

 

Aflevering 1: piloot, beauty salon en snowboarder

In deel 1 zien we een jonge piloot die zijn opleiding niet cadeau kreeg, maar doorzette en zijn jongensdroom in vervulling zag gaan, een ondernemende Brunssumse die haar eigen beautysalon heeft geopend en een toptalent snowboarder die in Europa hoog scoort.

 

Aflevering 2: danser, fluitiste en zwemmer

Ze vertellen over hun dromen, ideeën en de hindernissen die ze tegen komen. In de tweede aflevering praat presentatrice Sanne Lutter met danser Diego Deane, fluitiste Renate Oberije en zwemmer Vincent de Munter.

 

Aflevering 3: zanger/danser, voetbalster en schoolherintreder

In de laatste aflevering komen zanger/danser Melvin Thomassen, voetbalster Nadine Hanssen en schoolherintreder Leo de Groot aan het woord.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019