Nieuw plan nodig voor afvoeren plastic Brunssum

27335

Er moet een nieuw plan komen voor de afvoer van pmd-afval aan de Kranenpool in Brunssum. Dat is nodig omdat op dit moment geen afval meer afgevoerd kan worden.

Op last van de provincie moest de illegale opslag in Brunssum voor 1 oktober leeg zijn. Een deel van het plastic is afgevoerd naar een opslag in Almere. Echter deze is nu ook vol.

Daarom is de provincie opnieuw met de firma Bontrup aan tafel gaan zitten. Die moet nu volgens dagblad De Limburger met een plan van aanpak komen. Dan moet ook duidelijk worden waneer het terrein aan de Kranenpool leeg is.

De illegale opslag van plastic in Brunssum en Roermond begon nadat er bij een fabriek in Duitsland geen plastic meer verder verwerkt kon worden na een brand.

 

weerfoto oktober

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019