Onderzoeksteam zaak Sjef Klee uitgebreid

26122

De politie heeft het team dat onderzoek doet in de zogenaamde cold-case zaak Sjef Klee in Brunssum-Heerlen uitgebreid. Er is nieuwe informatie en er zijn tips binnengekomen nadat de zaak opnieuw onder de aandacht werd gebracht..

Op zondag 10 september 1995 werd het het lichaam van de toen 26-jarige Sjef Klee op het voormalig mijnterrein aan de Wenckebachstraat in Treebeek aangetroffen. Onderzoek wees uit dat hij was doodgeschoten. Over de precieze toedracht en de reden het doden van de Heerlenaar tast de politie na 24 jaar nog steeds in het duister.

Toch heeft het onderzoeksteam nog steeds de hoop dat er nog nieuwe informatie boven water kan komen waarmee de zaak kan worden opgelost. Omdat er sprake is van moord kan de dader nog altijd worden veroordeeld voor zijn of haar daad.

Voor de gouden tip is er een beloning uitgeloofd van 20.000 euro.

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019