Opnieuw nederlaag voor Fortuna

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 16/09/2019 om 08:08
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 21:30

Fortuna Sittard heeft in eigen stadion met 2-3 verloren van FC Twente. De ploeg van trainer Sjors Ultee staat daarmee op de voorlaatste plaats in de Eredivisie.

Fortuna kwam in de 17e minuut op acherstand. Amper 7 minuten later zag doelman Koselev opnieuw een bal achter zich in het net verdwijnen. De weinige kansen die Fortuna had werden niet omgezet in doelpunten. Ook niet toen FC Twente met 10 man verder moest na een overtreding.

Na rust voerde Fortuna de druk op en werden meer kansen gecreëerd. Toch kon FC Twente door het betere spel de score vergroten naar 3-0. Na een eigen doelpunt van Twente-middenvelder Haris Vuckic kwam Fortuna beter in de wedstrijd. In het slotoffensief kreeg Fortuna-verdediger Mica Pinta nog rood en moest ook Fortuna met 10 man het duel afmaken. In de extra tijd werd het nog 2-3 dankzij Ciss, maar dat bracht geen redding meer voor Fortuna.