ParkCity Live heeft uitwijkdatum gepland

28663 ParkCity Live in Heerlen overweegt om het festival te verplaatsen. In verband met het Coronavirus is het nog onduidelijk of het evenement op 4 en 5 juli kan doorgaan.

Daarom heeft de organisatie in overleg met de gemeente Heerlen al gekeken naar een uitwijkweekend. Uiterlijk op 1 juni wordt een beslissing genomen of het uitverkochte festival verplaatst wordt naar het weekend van 5 en 6 september. De organisatie laat via Facebook weten dat gekochte tickets gewoon geldig blijven. Echter dat de line-up kan wijzigen vanwege de beschikbaarheid van de artiesten.

Mocht blijken dat ook de data in september niet haalbaar is dan wordt het festival dit jaar geannuleerd. 

Vooralsnog heeft de organisatie goede hoop dat er 35.000 bezoekers in het Bekkerveldpark in Heerlen kunnen genieten van artiesten als Anouk, BLØF, Krezip, Rowwen Hèze. In totaal zijn er 60 acts verdeeld over drie podia.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019