Remond Strijbosch assistent-trainer Roda

29982

Helmonder Remond Strijbosch wordt assistent-trainer bij Roda JC.

Dat heeft Roda maandag bekendgemaakt.

De 40-jarige Strijbosch tekent een contract voor twee seizoenen. Daarmee wordt hij de rechterhand van Jurgen Streppel waar hij eerder al mee samenwerkte in de Verenigde Arabische Emiraten.

Technisch directeur Jeffrey van As roemt Strijbosch om zijn analytisch vermogen: "Jurgen en Remond weten wat ze aan elkaar hebben. Remond is met zijn sterke analytische vermogen de juiste aanvulling op de technische staf."

Strijbosch behaalde in 2015 zijn coach betaald voetbaldiploma. Enkele maanden daarna was hij interim-hooftrainer van Helmond Sport. In de periode tussen 2016 en 2018 assisteerde hij Roy Hendriksen en Rob Aflen bij die zelfde club.

Het duo Streppel-Strijbosch staat woensdag op het veld tijdens de eerste training in voorbereiding op het nieuwe seizoen dat 28 augustus start.
 

 

weerfoto juni

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019