Roda JC duidelijk te sterk voor Helmond Sport

24145

Met een 3-0 overwinning op Helmond Sport is Roda JC vrijdagavond weer eens iets gestegen op de ranglijst. Mitchel Paulissen, Mario Engels en Gyliano van Velzen tekenden voor de goals en de punten.

Roda JC had veel kansen om te scoren, vooral in het begin van de wedstrijd. Een schot van de pas herstelde Gyliano van Velzen eindigde tegen de lat.

Mitchel Paulissen was even later wel succesvol. Uit een mooie voorzet van Van Velzen zette hij Roda JC op voorsprong. Toch kwam Helmond Sport een paar keer gevaarlijk voor het doel van Tom Muyters.

Vlak na rust zag Mario Engels kans te scoren en maakte zijn 11e treffer dit seizoen. Uitblinker Gyliano van Velzen zette de stand later op 3-0 en daarmee was het duel gespeeld.

Met deze overwinning stijgt Roda JC twee plekken naar de zevende plaats.

Kijk hier naar een fotoverslag van de wedstrijd Roda JC - Helmond Sport >>

 

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019