Roda JC fors onderuit in Amsterdam

25018 Roda JC heeft maandagavond een forse nederlaag geleden tegen Jong Ajax. In Amsterdam verloor Roda met 5-1.

Roda JC had niets in te brengen; de Ajacieden beheersten het spel en Roda kwam nauwelijks aan de bal. Wist doelman Novakovic de eerste kans van Jong Ajax nog te stoppen, daarna was er geen houden meer aan. Al na twaalf minuten keek Roda tegen een achterstand van 2 doelpunten aan.

Het enige doelpunt van Roda kwam na een handsbal en het strafschopgebied van de Amsterdammers. Mario Engels benutte de penalty, echter nog voor rust werd het nog 4-1. Na de rust werd het een wedstrijd die door Jong Ajax werd bepaald. Roda kreeg nog wel enkele kansen echter kon deze niet omzetten in doelpunten. Vlak voor het eindsignaal werd het nog 5-1.

Een wedstrijd voor de ploeg van Robert Molenaar om snel te vergeten. Roda staat momenteel op een zesde plek in de ranglijst van de Keukenkampioendivisie.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019