Roda JC in gebreke gesteld door García de la Vega

27336

Roda JC is per brief in gebreke gesteld door voormalig beoogd grootaandeelhouder Mauricio García de la Vega. De Kerkraadse club zou een betalingsverplichting en daarover gemaakte afspraken niet nakomen. Dat blijkt uit onderzoek van ZO-NWS. 

Mauricio García de la Vega en Roda JC maakten op 4 oktober dit jaar de afspraak dat de club de door de Mexicaan bij een zakenrelatie van hem in Zuid-Duitsland, namens Roda, afgesloten lening van 150.000 euro op zeer korte termijn zou terugbetalen. Dat is tot op heden echter niet gebeurd en daarom heeft García de la Vega, die in het handelsregister bij de KvK overigens nog steeds staat ingeschreven als directeur van de Kerkraadse club, Roda in een officieel schrijven in gebreke gesteld vanwege het verzuimen van terugbetaling van de bovengenoemde lening.

Uit onderzoek van ZO-NWS blijkt dat Roda JC afhandeling van de langslepende kwestie met García de la Vega bij de nieuwe aandeelhouders heeft neergelegd. Wanneer Roda JC op korte termijn niet gaat betalen, dan kan de club door García de la Vega worden gedagvaard en volgt er een eventuele rechtszaak.

Verder moet er nog een overeenkomst worden getekend door Roda met betrekking tot de deal met García de la Vega dat hij in de toekomst geld krijgt als de Kerkradenaren spelers verkopen.

weerfoto oktober

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019