Roda JC pakt 3 punten dankzij Alberg

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 13/10/2019 om 09:39
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 21:30

Roda JC heeft drie punten gepakt in het duel tegen Helmond Sport. In eigen stadion werd het 4-0. Drie van de vier doelpunten werden gemaakt door Roland Alberg. Voor Alberg was dat de tweede hattrick in zijn carrière.

Roda JC nam vrijdagavond duidelijk het initiatief en tracteerde de toeschouwers op een leuke wedstrijd. Dat resulteerde in de 13e minuut in de eerste treffer van Alberg uit een voorzet van Daryl Werker. De weinige kansen van Helmond Sport gingen naast of eindigden in de handen van Roda-doelman Tom Muyters.

De tweede helft was amper enkele minuten oud of Roland Alberg maakte zijn tweede doelpunt van de avond. Twee minuten later volgde zijn derde en was een hattrick een feit.

Met nog 15 minuten op de klok maakte Jordy Croux zijn eerste doelpunt voor Roda JC.