Roda JC speelt gelijk tegen De Graafschap

27044

Roda JC heeft in eigen stadion 1-1 gelijk gespeeld tegen De Graafschap. De Graafschap kwam in de 22e minuut op voorsprong door Javier Vet. Ike Ugbo zette de stand in de 66e minuut gelijk.

Roda-speler Jordy Croux was in de eerste helft twee keer dicht bij een gelijkmaker. Ook Roda-keeper Tom Muyters moest zijn ploeg een aantal keer redden.

In de tweede helft stond een beter Roda op het veld. Er werden meer kansen om te scoren gecreëerd. Dat resulteerde uiteindelijk in de gelijkmaker. Even leek het er zelfs op dat Roda de drie punten ging pakken, maar het schot van Jordy Croux ging naast. Ook een poging van Ike Ugbo in de 89e minuut strandde in de handen van oud Roda-doelman Hidde Jurjus.

Supporters gebruikten de wedstrijd om te protesteren tegen de beoogde nieuwe eigenaar Mauricio Garcia de la Vega. Ze weigerden op de koempeltribune te gaan zitten, die daardoor leeg bleef. Andere supporters staken massaal een rode kaart op. In de rust werd de Mexicaan letterlijk door een groep supporters uit het stadion verjaagd.

Kijk hier naar een fotoverslag van Roda JC - De Graafschap >>

 

Roda-fans sturen Mauricio Garcia de la Vega het stadion uit.
 

Bekijk je dit bericht via de ZO-NWS app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

weerfoto september

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019