Roda JC teleurgesteld in nederlaag bij NEC

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 9/03/2019 om 10:03
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 21:33

Roda JC heeft vrijdagavond een nederlaag moeten incasseren bij NEC. In het Goffertstadion in Nijmegen werd het 1-0.

Het was het derde wedstriijd zonder winst op rij. Met 44 punten uit 28 wedstrijden staat de ploeg van trainer Robert Molenaar op de 6e plek.

Roda JC begon slap aan het duel, maakte het NEC zo nu en dan lastig, maar had verder in de eerste helft weinig in te brengen. In de 7e minuut kwam NEC op voorsprong.

Na rust moest Roda-doelman Novakovic opnieuw een aantal keren in actie komen om zijn ploeg te redden. Een tweede doelpunt van NEC werd afgekeurd vanwege buitenspel, en dat schudde Roda wakker.

Roda kwam feller in de wedstrijd en kreeg meer balbezit. Het lukte echter niet om de score gelijk te zetten.

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.