Roda JC wint met 3-0 van Telstar

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 24/11/2018 om 10:16
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 21:35

Roda JC heeft vrijdagavond met 3-0 gewonnen van SC Telstar. Twee doelpunten kwamen op naam van Mario Engels, Mitchel Paulissen scoorde het derde doelpunt.

Mario Engels zette zijn ploeg nog voor rust op de 2-0 voorsprong. Het eerst uit een vrije trap en in de 44e minuut via een penalty na een overtreding op Mart Remans.

Mitchel Paulissen startte op de bank vanwege een woedeuitbarsting vorige week in het duel tegen MVV. In de tweede helft bracht trainer Robert Molenaar hem toch in het spel. En met succes want Paulissen tekende voor het derde doelpunt van de avond.

Mario Engels moest het veld met een blessure verlaten nadat hij een knietje in zijn zij had gekregen. Uiteindelijk bleek het allemaal mee te vallen. Roda probeerde nogmaals te scoren, maar dat zat er niet meer in.

Roda JC staat nu 7e op de ranglijst van de Eerste Divisie.