Roda verliest bij laagvlieger Helmond Sport

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 30/03/2019 om 09:36
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 21:33

Roda JC heeft een flinke nederlaag geleden tegen Helmond Sport. In stadion De Braak in Helmond eindigde het duel in 4-0.

De ploeg van Eric van der Luer had aanvankelijk een aantal mooie kansen, maar het was Joeri Poelmans die Helmond Sport in de 24e minuut op voorsprong zette. Roda JC was niet bij machte om de stand nog voor rust gelijk te zetten.

Ook na rust was het geluk meer aan de zijde van Helmond Sport speler Arne Naudts. Hij scoorde twee keer. In de laatste seconden van de extra tijd zette Dylan de Braal de eindstand op het scorebord: 4-0.

"Het is gewoon slecht. Dit is niet te verklaren", reageerde trainer Eric van der Luer na afloop. Ook verdediger Henk Dijkhuizen was niet te spreken over het verlies. "Ik schaam me kapot. Dit kan gewoon niet." Dijkhuizen spreekt van een collectief falen.

Door het verlies zakt Roda naar de 11e plaats op de ranglijst. Maandag speelt Roda thuis tegen de hekkensluiter van de Eerste Divisie, Jong FC Utrecht.

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.