Roda verliest van Jong FC Utrecht

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 21/09/2019 om 10:43
Laatst bewerkt op 24/12/2020 om 21:30

Opnieuw een flinke nederlaag voor Roda JC. In eigen stadion verloor Roda vrijdagavond met 1-3 van Jong FC Utrecht.

Jong FC Utrecht kwam in de tweede minuut op voorsprong dankzij Maddy. Hoewel de ploeg van trainer Jean-Paul de Jong enkele fraaie kansen had, kwam het niet tot scoren. Jong FC Utrecht was duidelijk de sterkere ploeg. Roda-doelman Tom Muyters moest een aantal keren zijn ploeg redden.

De tweede helft was amper een paar minuten bezig of Roda JC moest met 10 man verder. Roshon van Eijma kreeg zijn tweede gele kaart. Met nog 12 minuten op de klok kwamen de gasten verder op voorsprong. Even leek het erop dat Roda de stand nog gelijk kon trekken dankzij een doelpunt van Romario Rösch: 1-2. Maar vlak voor het einde van de reguliere speeltijd zette Jong FC Utrecht de wedstrijd op slot: 1-3.