Spelers Engelse topclubs aangeboden bij Roda JC

24744

Roda JC heeft spelers aangeboden gekregen van de Engelse topclubs Liverpool, Manchester United en Chelsea om te huren. Dat is in de afgelopen dagen gebeurd, bevestigen meerdere welingelichte bronnen binnen de Kerkraadse club tegenover ZO-NWS.

Een en ander is gegaan via een tussenpersoon die de Roda-top heeft benaderd. Het betreft drie jongere spelers, een spits (19), een 20-jarige aanvallende middenvelder en een centrale verdediger (19), die bij de drie bovengenoemde Engelse clubs niet aan spelen toekomen. Ook is bij Roda een jongere verdediger van Sporting Lissabon aangeboden om te gaan huren.

Technisch directeur Harm van Veldhoven is inmiddels op de hoogte gebracht over het aanbod vanuit onder andere Engeland. "Er zijn inderdaad spelers via een tussenpersoon aangeboden", bevestigt Van Veldhoven desgevraagd via een woordvoerder tegenover ZO-NWS. "Er wordt intern bekeken of dit interessant is voor Roda JC."

Roda zag afgelopen vrijdag middenvelder Ognjen Gnjatic vertrekken naar het Poolse Korona Kielce. De Bosniër had een clausule in zijn contract, waardoor de Kerkradenaren geen transfersom hebben ontvangen voor hem. Roda is door zijn vertrek af van het hoge salaris wat Gnjatic in Kerkrade verdiende.

Voor topscorer Mario Engels, die bij een goed bod mag vertrekken uit Kerkrade, is vooralsnog geen concrete interesse. De transferperiode loopt nog tot en met 31 januari.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019