Stan Peters via omweg naar COC Songfestival

26857

De in Vaesrade opgegroeide Stan Peters heeft via een omweg toch een plek in de finale van het Nederlands COC Songfestival weten te behalen.

De in Heerlen wonende artiest nam afgelopen weekend deel aan de voorronde in Café Rosé in Maastricht. Hier werd duidelijk dat Peters niet namens COC Limburg door was naar de finale. Echter een uur later kwam er een telefoontje van COC Zeeland. Nu neemt de Limburger op 9 november namens de provincie Zeeland deel aan het COC Songfestival in Weert.

Peters laat weten dat hij zich niet als een tweede keus voelt. Voor hem staat het blijven vechten voor participatie en emancipatie van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders voorop.

Stan Peters neemt met zijn eerste Nederlandstalig liedje deel aan het songfestival. Nachtenlang is een lekker dance nummer waarin de liefde centraal staat. 

 

weerfoto september

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019