TD Van As: Roda wil Alonso verkopen, stilte na aanbod voor Werker

29952

Roda JC wil verdediger Juan Alonso (22), ondanks dat de Mexicaan een doorlopend contract heeft, verkopen aan een andere club. Dat bevestigt technisch directeur Jeffrey van As in gesprek met ZO-NWS. 

"We willen hem verkopen maar hij heeft gewoon nog een contract bij ons. Ik heb een makelaarskantoor in Nederland bereid gevonden dat nu voor hem in vooral het buitenland bij clubs aan het kijken is om hem over te kunnen nemen", legt Van As uit.

De technische baas van de Kerkraadse club geeft daarnaast desgevraagd aan dat er enige tijd geleden een aanbod is gedaan aan centrale verdediger Daryl Werker, vorig seizoen nog aanvoerder in het Parkstad Limburg Stadion, om zijn aflopende contract bij Roda JC te verlengen. "Maar dat ligt nu stil", verklaart Van As. 

Daryl Werker zelf geeft desgevraagd tegenover deze omroep aan over dat aanbod niks te willen zeggen. "Het enige wat ik kan zeggen is dat de onderhandelingen nog lopen en dat ik een en ander nog positief zie. Daarmee doel ik ook op het feit dat Roda Stefano Marzo heeft aangetrokken. Dat is meer een rechtsback."

Volgens Jeffrey van As wordt er verder nu nog gekeken of het aflopende contract van verdediger Richard Jensen wel of niet verlengd gaat worden. "Hij is een goede speler en staat nog op ons lijstje. We bekijken nog wat de beste oplossing zal zijn", aldus de Kerkraadse TD over Jensen die veelvuldig geblesseerd is geweest in de tijd dat hij onder contract stond bij de Kerkradenaren.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019