Tweede trainingsloop voor marathon

24659 Ook in 2019 verzorgt de organisatie achter de Parelloop in Brunssum weer trainingslopen voor de marathon van Rotterdam. De tweede trainingsloop staat gepland voor zondag 3 februari.

Dan wordt een afstand van 25 kilometer gerend. Op de zondagen 24 februari en 17 maart worden de afstanden met steeds vijf kilometer uitgebreid. Met deze voorbereiding moet het mogelijk zijn om de 42,2 kilometer op 7 april in Rotterdam te kunnen uitlopen. Natuurlijk is het voor hardlopers die niet de Rotterdam Marathon lopen mogelijk om ook kortere afstanden mee te lopen tijdens de trainingen.

De trainingslopen starten telkens om 9.30 uur vanaf het sportcomplex van SV Langeberg aan de Hendrick Avercamp 1. Er wordt gelopen in diverse tempogroepen, onder leiding van ervaren hardlopers. Elke 5 kilometer is er een drankpost.

Inschrijven kan via e-mail: [email protected]

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019