Vrijwilligersprijs PAK naar Stichting War Cemetery

26625

De Stichting War Cemetery uit Brunssum krijgt dit jaar de Paul van Betuw Vrijwilligersprijs. In het jaar dat Brunssum viert dat de gemeente 75 jaar geleden bevrijdt is, mag ook deze stichting in het zonnetje gezet worden.

War Cemetery Brunssum zet zich al jaren samen met veel burgers belangeloos in voor het beheer van het Britse militaire kerkhof in Brunssum. De stichting regelt ook de adoptie van de 328 graven. Daarnaast is de stichting ook nauw betrokken bij evenementen zoals dodenherdenking en Poppyday. De klaproos is ook duidelijk terug te vinden in het logo van de vereniging. 

De Paul van Betuwprijs wordt op zaterdag 17 augustus in besloten kring officieel overhandigd. De prijs is een eerbetoon aan de in 2000 overleden medeoprichter van de Brunssumse politieke partij Progressief AKkoord.

 

weerfoto augustus

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019