Winkel Leger des Heils Treebeek heropend

24979

Woensdag werd in Treebeek de verbouwde winkel van het Leger des Heils geopend. De winkel moest gemoderniseerd worden. Zo is er een tweede paskamer bij gekomen die tevens geschikt is voor mensen in een rolstoel.

De winkel is niet het enige dat flink onder handen genomen is. De koffiecorner is uitgebreid en ook de boekenkast is opgeschoond en er is een gezellige leeshoek ingericht. Nieuw is dat er vanaf nu ook iedere woensdagochtend een maatschappelijk werker van het Leger des Heils een open spreekuur heeft.

Onlangs werd duidelijk dat het Leger des Heils in Brunssum het afgelopen jaar bijna 47.000 kilo kleding heeft ontvangen. De kleding wordt gesorteerd en verkocht in de vernieuwde tweedehandse kledingwinkel in het gebouw aan de Horizonstraat in Brunssum. De overige kleding gaat naar een landelijk depot.

Kapitein Aalt Fikse, verantwoordelijk voor het Leger des Heils in Brunssum, is duidelijk tevreden met het resultaat dat in de afgelopen tijd is gerealiseerd.


 


Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019