Woensdag is verkiezingsavond op LOO-tv

6123 Streekomroep LOO-tv maakt zich op voor de de grote verkiezingsuitzending woensdagavond. Vanaf 22.00 uur komt de omroep met een verkiezingsprogramma, tot ongeveer middernacht.

Voor de omroep is dat een bijzonder project, want er zijn maar liefst drie live videoverbindingen opgezet met de studio. Verslaggevers staan met de camera's in de gemeentehuizen in Onderbanken en Schinnen en in D'r Brikke Oave in Brunssum. Daar worden de uitslagen bekendgemaakt en zijn er interviews met onder andere de lijsttrekkers.

In de studio aan de Schoolstraat in Schinveld zit presentator Paul Verstegen met twee gasten: voormalig statenlid Bert Havenith en socioloog/filosoof René Gabriëls. Met hun bespreekt hij de uitslagen.

Kijk via Ziggo digitaal 41, analoog 22+ of via de livestream op internet >>

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019